Treidaushuone & Vontobel: Uusi yhteistyö!

Treidaushuone ylpeänä julkistaa uuden yhteistyön Vontobelin kanssa!

Vontobel on maailmanlaajuisesti toimiva finanssialan yritys Sveitsiläisillä juurilla ja se tarjoaa laajan valikoiman sijoituspalveluita ja -ratkaisuja. Vontobel on perustettu vuonna 1924. Yritys on toiminut alalla siis melkein 100 vuotta ja on kasvanut sekä kehittynyt vuosien aikana. Pääkonttori sijaitsee Zürichissa, Sveitsissä. Toimipaikkoja on maailmanlaajuisesti 26. Vontobel tunnetaan vahvasta panostuksestaan asiakkaidensa tarpeiden ymmärtämiseen ja räätälöityjen sijoitusratkaisujen tarjoamiseen.

Vontobel toimii useissa eri maissa ympäri maailmaa ja olet saattanut törmätä siihen myös Suomessa. Vontobel toimii esimerkiksi useiden Bull & Bear -sertifikaattien, Mini Futuurien sekä Unlimited Turbojen liikkeellelaskijana, joihin olet voinut törmätä Nordnetin kautta. Jos olet käynyt kauppaa edellä mainituilla tuotteilla Nordnetin kautta, niiden liikkeeseenlaskijana on saattanut olla Vontobel. Nordnetin kautta pääset siis suoraan käsiksi Vontobelin tuotteisiin.

Pääset tutustumaan Vontobeliin lisää heidän verkkosivujen kautta.

 

Treidaushuone & Vontobel

Suomessa sijoittaminen sekä erityisesti treidaus on ollut pitkään vähemmälle huomiolle jäänyt aihe verrattuna moniin muihin maihin. Vaikka sijoittamisesta löytyy nykyisin enemmän tietoa ja keskustelua myös suomeksi, on se ollut vielä melko niukkaa ja hajanaista. Treidaamiseen liittyvä keskustelu on Suomessa hyvin vähäistä vielä tänäkin päivänä.

Treidaushuoneen tavoitteena on lisätä sijoittamisen sekä erityisesti treidaamisen tunnettavuutta Suomessa ja yhteistyö Vontobelin kanssa mahdollistaa asioiden viemisen täysin uudelle tasolle. Vontobelin vankka ja arvostettu sijoitusasiantuntemus tekee heistä ihanteellisen kumppanin Treidaushuoneelle. Yhteistyössä Vontobelin kanssa pystymme tuomaan esille entistä enemmän laadukasta tietoa ja informaatiota sijoittamisesta sekä treidaamisesta. On hienoa, että Vontobel haluaa olla mukana nostamassa suomalaista sijoituskeskustelua sekä tuoda aihetta enemmän esiin.

 

Mitä odottaa jatkossa?

Yhteistyön myötä voit odottaa, että sisältöä sijoittamisesta sekä treidaamisesta tulee entistä enemmän sisältäen muun muassa viikottaisia markkinakatsauksia sekä opetusmateriaaleja. Tämä tulee näkymään myös useissa eri kanavissa nostattaen samalla suomalaista sijoituskeskustelua. Myös erinäisiä, erityisesti treidaamiseen liittyviä tapahtumia on tulossa, joita Suomessa ei vielä kovinkaan paljoa ole ollut. Sijoittajana tai treidaajana sinulla on parempi mahdollisuus päästä verkostoitumaan toisten sijoittajien sekä treidaajien kanssa tälläisten tapahtumien kautta. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista tapahtumista, julkistuksista, viikottaisista markkinakatsauksista tai muusta sisällöstä, muista ottaa Treidaushuoneen sosiaalinen media seurantaan sekä tilata uutiskirje. Löydät myös arvokasta tietoa sijoittamisesta Vontobelin sivuilta sekä Vontobelin eri kanavista.

 

Vontobel / Pohjoismaiden Flow Product jakelun maajohtajan terveiset:

”Olemme erittäin iloisia voidessamme aloittaa kumppanuuden Treidaushuoneen kanssa, jotta kaupankäynnistä tulisi avoimempaa ja helpommin lähestyttävää. Hieno kumppani, jolla on hyvä visio kasvattaa treidaamisen kiinnostavuutta Suomessa. Yhdessä pystymme kehittämään pörssilistattuja tuotteita koskevaa koulutussisältöä ja rakentamaan vahvempaa suhdetta asiakkaisiin– Edvin Wallin, Flow Product jakelun maajohtaja Pohjoismaissa, Vontobel

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!