Yritys

Treidaushuone Oy

Treidaushuone perustettiin intohimosta sijoittamiseen ja treidaamiseen sekä halusta tarjota laadukasta tietoa sekä yhteisöllistä alustaa kaikille sijoittamisesta ja treidaamisesta kiinnostuneille.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen suurempi suomenkielinen yhteisö, joka keskittyy treidaamiseen ja tarjoaa kattavan valikoiman tietoa, oppaita ja kursseja suomalaisille sijoittajille ja treidaajille. Näemme sijoittamisen maailman laajana ja monimuotoisena, ja haluamme tehdä siitä helpommin lähestyttävän ja ymmärrettävän kaikille, osaamistasosta riippumatta.

Tavoitteenamme on lisätä sijoittamisen sekä erityisesti treidaamisen tunnettavuutta Suomessa, tarjoamalla luotettavaa ja ajantasaista tietoa sekä rakentamalla vahvan yhteisön treidaajien ja sijoittajien kesken.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista ja monipuolista tietoa, joka auttaa sijoittajia ja treidaajia kehittämään taitojaan ja menestymään markkinoilla.

Yhdessä kohti menestyvää treidaamista

Toimintamme

Yhteisö

_____________
Suomen tunnetuin yhteisö treidaajille.

Yhteisö

Tarjoamme oman, treidaajille ja sijoittajille suunnatun yhteisön. Yhteisössä on mahdollisuus verkostoitua muiden treidaajien ja sijoittajien kanssa sekä loistava mahdollisuus oppia uutta.

Kurssit

_____________
Verkkokurssit treidaamisen tueksi.

Kurssit

Tarjoamme kattavia verkkokursseja keskittyen erityisesti treidaamiseen.

Striimit

_____________
Livestriimit.

Striimit

Yhteisön jäsenenä pääset osallistumaan livestriimeihin treidaamiseen ja sijoittamiseen liittyen. Aiheina muun muassa markkinakatsaukset, livetreidaus ja Q&A striimit.

Analyysit

_____________
Analyysejä markkinoista ja taloudesta.

Analyysit

Tuotamme sivuillemme viikottain markkinakatsauksen, jossa tarkastellaan markkinoita treidaamisen näkökulmasta hyödyntäen teknistä analyysiä.

Tapahtumat

_____________
Tapahtumia treidaamiseen liittyen.

Tapahtumat

Haluamme tarjota treidaajille mahdollisuuden verkostoitua muiden treidaajien ja sijoittajien kanssa. Vuonna 2024 tulemme järjestämään muun muassa webinaareja sekä live-tapahtumia, joissa keskiössä on treidaaminen.

Oppiminen

_____________
Päätavoitteena auttaa alasta kiinnostuneita.

Oppiminen

Haluamme erityisesti auttaa alasta kiinnostuneita ja aloittelijoita saamaan käsitystä treidaamisesta ja nostattaa sitä kautta treidaamisen tunnettavuutta Suomessa.

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!