Markkinakatsaus Viikko 47

Tässä artikkelissa tarkastelemme kuluneen viikon tapahtumia markkinoilla teknisen analyysin näkökulmasta.

S&P 500

Viikko avautui S&P500 futuureissa hintaan 4526,75$ ja sulkeutui hintaan 4564,00$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan 0,89%. Hinta on noussut lokakuun pohjista jo yli 10%.

Markkina jatkoi kuluneen viikon nousussa, mutta kuitenkin maltillisemmin edellisiin viikkoihin verrattuna. Hinta on pysytellyt vahvasti nousuliikkeessä, eikä suurempia korjausliikkeitä tälläkään viikolla vielä nähty. Hinta on vahvasti kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolella (SMA200, SMA50, EMA25) sekä näiden järjestys päiväkynttilöillä on edelleen hyvässä asetelmassa. Markkina alkaa lähenemään hintaa 4600$, joka toimii selkeänä vastustasona teknisen analyysin sekä psykologisen puolen kannalta. Vaikka kuluneella viikolla nähtiin nousua, useampi kynttilä (päiväkynttilät) viikon aikana näytti kohtalaista myyntipainetta, joka voi indikoida tulevasta, mahdollisesta korjausliikkeestä markkinoilla.

RSI-indikaattori alkaa olemaan myös ylimyydyssä tilassa, joka tuo lisävarmuutta siihen, että mahdollinen korjausliike voisi olla tulossa lähiviikkojen aikana.

Kaiken kaikkiaan markkina näyttää kuitenkin hyvin vahvalta ja härkämäiseltä.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long S&P500

Short S&P500

 

NASDAQ

Viikko avautui NASDAQ futuureissa hintaan 15895,00$ ja sulkeutui hintaan 16036,75$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan 0,78%. NASDAQ on noussut myös lokakuun pohjista reilusti yli 10%.

Myös NASDAQ:n puolella jatkettiin kulunut viikko nousussa, mutta myös maltillisemmin edellisiin viikkoihin verrattuna. Hinta on pysytellyt vahvasti nousuliikkeessä, eikä suurempia korjausliikkeitä tälläkään viikolla vielä nähty. Hinta on vahvasti kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolella (SMA200, SMA50, EMA25) sekä näiden järjestys päiväkynttilöillä on edelleen hyvässä asetelmassa. Markkina alkaa lähenemään hintaa ~15260,00$, joka toimii vastustasona teknisen analyysin kannalta. Vaikka kuluneella viikolla nähtiin nousua, useampi kynttilä (päiväkynttilät) viikon aikana näytti suurempaa myyntipainetta, kuin S&P500 futuurien puolella. Tämä voi indikoida korjausliikkeestä, joka voidaan saada jo ennen, kuin hinta nousee ~15260,00$ tasolle.

RSI-indikaattori on alkanut myös pikkuhiljaa kääntymään alaspäin, joka voi indikoida korjausliikkeen alkamisesta markkinoilla.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long NASDAQ

Short NASDAQ

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!