Markkinakatsaus Viikko 49

Tässä artikkelissa tarkastelemme kuluneen viikon tapahtumia markkinoilla teknisen analyysin näkökulmasta.

S&P 500

Viikko avautui S&P500 futuureissa hintaan 4653,75$ ja sulkeutui hintaan 4660,00$. Viikko sulkeutui pieneen nousuun, kaikkiaan +0,13%.

Kuluneella viikolla markkinoilla nähtiin sekä nousua, että laskua. Alkuviikosta markkinoilla nähtiin selkeää laskua ja potentiaalia olisi voinut olla suurempaan korjausliikkeeseen, jos ~4600$ taso olisi saatu rikottua alaspäin. ~4600$ taso on kuitenkin toiminut selkeänä tukitasona muutamien edellisten viikkojen aikana. Loppuviikosta markkinalla nähtiin suurta nousua, joka johti markkinan hieman plussalle viikkotasolla.

Markkinan tekninen kuva on edelleen vahva, eikä markkinan tekninen kuva ole kääntynyt juuri huonommaksi verrattuna edellisiin viikkoihin. Hinta on edelleen kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolella. Huomiona kuitenkin teknisestä näkökulmasta on edelleen RSI-indikaattori, joka on ollut jo melko pitkään yliostetun auleen rajoilla. Graafilla on myös näkyvissä MACD-indikaattori, joka saattaisi indikoita markkinakäännöksestä alaspäin.

Hintavälillä 4700$ – 4740$ voi esiintyä selkeää vastustusta hinnan nousulle, jos hinta nousee tälle tasolle.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long S&P500

Short S&P500

 

NASDAQ

Viikko avautui NASDAQ futuureissa hintaan 16229,00$ ja sulkeutui hintaan 16303,75$. Viikko sulkeutui pieneen nousuun, kaikkiaan +0,46%.

Kuluneella viikolla markkinoilla nähtiin sekä nousua, että laskua, samaan tapaan, kuin S&P500 futuureissa. Alkuviikosta markkinoilla nähtiin laskua ja potentiaalia olisi voinut olla suurempaan korjausliikkeeseen, jos ~16000$ taso olisi saatu rikottua alaspäin. Kyseisessä hinnassa on havaittavissa selkeästi tukea sekä kyseisellä alueella on myös EMA25, joka myös indikoi potentiaalisesta tukitasosta. Loppuviikosta markkinalla nähtiin suurta nousua, joka johti markkinan hieman plussalle viikkotasolla.

Markkinan tekninen kuva on edelleen vahva ja hinta on edelleen kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolella. Markkinan tulisi kuitenkin päästävä läpäisemään vastustasot (graafilla punaiset vaakaviivat), jotta markkinoilla voitaisiin nähdä edelleen selkeää nousua. Tällä hetkellä nämä vastustasot sekä näiden välinen alue (hinnassa ~16330$ – 16465$) tuntuu antavan selkeää vastusta hintojen nousulle. Jos markkina ei pääse läpäisemään tätä aluetta, voi se indikoida markkinoiden käännöksestä alaspäin.

RSI-indikaattori on myös kääntynyt pieneen laskuun, joka voi indikoida markkinakäännöksestä alaspäin. Graafilla on myös näkyvissä MACD-indikaattori, joka myös indikoi mahdollisesta markkinakäännöksestä.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long NASDAQ

Short NASDAQ

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!