Markkinakatsaus viikko 51

Tässä artikkelissa tarkastelemme kuluneen viikon tapahtumia markkinoilla teknisen analyysin näkökulmasta.

S&P 500

Viikko avautui S&P500 futuureissa hintaan 4770,50$ ja sulkeutui hintaan 4799,25$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan 0,60%.

Kuluneella viikolla markkinoilla nähtiin selkeästi maltillisempaa nousua edellisiin viikkoihin verrattuna. Keskiviikkona nähtiin myös suuri laskupäivä, eikä hinta päässyt loppuviikon aikana enää nousemaan ennen keskiviikon laskua edeltäviin hintoihin. Markkina alkaa potentiaalisesti näyttämään selkeää vastusta hinnan nousulle ja mahdollinen korjausliike voi olla mahdollinen tulevien viikkojen aikana. Perjantain päiväkynttilä indikoi myös myyntipaineesta, joka voisi viitata myös korjausliikkeestä.

Kokonaisuutena markkina on kuitenkin hyvin härkämäinen, ja hinta on kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolella (SMA200, SMA50, EMA25) sekä näiden järjestys päiväkynttilöillä nousutrendin mukainen.

Seuraava selkeä vastustaso on hinnassa ~4860$ (punainen vaakaviiva graafeilla). Vihreät vaakaviivat voivat toimia potentiaalisina tukitasoina hinnoissa ~4720$ ja ~4610$, jos hinta laskee näille tasoille.

RSI-indikaattori on ollut myös pitkään ylimyydyssä tilassa ja kuluneella viikolla indikaattori otti liikettä alaspäin keskiviikon laskun myötä. Tämä voisi myös tukea näkemystä mahdollisesta korjausliikkeestä.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long S&P500

Short S&P500

 

NASDAQ

Viikko avautui NASDAQ futuureissa hintaan 16820,25$ ja sulkeutui hintaan 16962,50$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan 0,85%.

Myös NASDAQ futuurien puolella nähtiin selkeästi maltillisempaa nousua edellisiin viikkoihin verrattuna. Keskiviikkona nähtiin myös suuri laskupäivä, samaan tapaan, kuin S&P500 futuureissa. NASDAQin puolella mahdollinen hieman suurempi korjausliike voi olla myös mahdollinen tulevien viikkojen aikana. Markkina näyttää kokonaisuutena kuitenkin hieman vahvemmalta, kuin S&P500 futuurit.

Hinta on NASDAQ futuureissa myös kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolella (SMA200, SMA50, EMA25) sekä näiden järjestys päiväkynttilöillä on nousutrendin mukainen.

Seuraava selkeä vastustaso on hinnassa ~17700$ (punainen vaakaviiva graafeilla), joka toimii myös markkinahuippuna. Vihreä vaakaviiva voi toimia potentiaalisena tukitasona hinnassa ~16000$, jos hinta laskee näille tasoille.

RSI-indikaattori on myös ottanut hieman liikettä alaspäin keskiviikon laskupäivän myötä. Laskusta huolimatta markkina on kuitenkin melko ylimyydyssä tilassa.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long NASDAQ

Short NASDAQ

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!