Markkinakatsaus Viikko 26

Tässä artikkelissa käsittelemme kuluneen viikon tapahtumia markkinoilla teknisen analyysin näkökulmasta.

S&P 500

Viikko avautui S&P500 indeksissä hintaan 5459,58$ ja sulkeutui hintaan 5460,49$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan +0,017%.

Edellisellä viikolla markkinoilla ei nähty niin suuria liikkeitä viikkotasoa tarkastellessa. Indeksi sulkeutui melko pitkälti samalle tasolle, mistä se maanantaina avautui.

Maanantaina ja perjantaina indeksissä nähtiin laskua. Erityisesti perjantaina nähtiin vahvempaa laskua. Tiistain, keskiviikon ja torstain indeksi kuitenkin liikkui ylöspäin. Indeksi teki perjantaina myös uudet ATH-lukemat lähellä hintaa 5525$.

Indeksin tekninen kuva on kokonaisuutta tarkastellessa edelleen vahva, ja hinta on kaikkien graafilla näkyvien liukuvien keskiarvojen yläpuolella. Myös graafilla näkyvät liukuvat keskiarvot ovat noususuunnassa. Maanantain ja perjantain päiväkynttilöiltä voidaan kuitenkin huomata vahvaa myyntipainetta, ja kyseisten kynttilöiden yläpuolella on pitkät hännät. Nämä sekä edellisen viikon heikompi suoriutuminen aikaisempiin viikkoihin verrattuna herättää kysymyksen, olisiko mahdollinen korjausliike mahdollinen tulevien viikkojen aikana. Jos markkinalla nähdään korjausliikettä alaspäin, voi graafilla näkyvät liukuvat keskiarvot toimia potentiaalisina tukitasoina.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

NASDAQ

Viikko avautui NASDAQ indeksissä hintaan 19648,23$ ja sulkeutui hintaan 19682,87$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan +0,18%.

NASDAQ indeksin graafi näyttää hyvin samantapaiselle S&P500 indeksin graafin kanssa. Maanantaina ja perjantaina nähtiin laskua, mutta tiistaina, keskiviikkona ja torstaina indeksissä nähtiin nousua. Maanantain ja perjantain laskupäivät olivat erityisen vahvoja, ja näiden päivkynttilöiden yläpuolella piirtyi myös myyntipaineesta kertovia häntiä. Perjantaina indeksi teki kuitenkin uudet ATH-lukemat hieman hinnan 20 000$ yläpuolella.

Indeksin tekninen kuva on kokonaisuutta tarkastellessa edelleen vahva, ja hinta on kaikkien graafilla näkyvien liukuvien keskiarvojen yläpuolella. Myös graafilla näkyvät liukuvat keskiarvot ovat noususuunnassa. Myös NASDAQin graafi herättää kysymyksen, olisiko mahdollinen korjausliike tulossa tulevien viikkojen aikana. Jos markkinalla nähdään korjausliikettä alaspäin, voi graafilla näkyvät liukuvat keskiarvot toimia potentiaalisina tukitasoina.

Graafeilla näkyvät liukuvat keskiarvot:

  • Keltainen: EMA25
  • Sininen: SMA50
  • Punainen: SMA200

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Tärkeä huomautus

Tämä tiedote ei ole sijoitusneuvontaa eikä sijoitus- tai sijoitusstrategiasuositus vaan mainos. Täydelliset tiedot arvopapereista, erityisesti sijoituksen rakenteesta ja siihen liittyvistä riskeistä, on kuvattu ohjelmaesitteessä ja sen mahdollisissa liitteissä sekä lopullisissa ehdoissa.

Mahdollisten sijoittajien tulisi lukea nämä asiakirjat ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Kyseiset asiakirjat ja avaintietoasiakirja on julkaistu liikkeeseenlaskijan (Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Saksa) verkkosivuilla osoitteessa prospectus.vontobel.com ja ne ovat saatavilla maksutta liikkeeseenlaskijalta. Esitteen hyväksymistä ei pidä ymmärtää arvopapereiden hyväksymiseksi. Arvopaperit ovat tuotteita, jotka eivät ole yksinkertaisia ja joita saattaa olla vaikea ymmärtää. Tiedoissa viitataan simuloidun aiemman tuotto- tai arvonkehityksen numerotietoihin tai ne sisältävät numerotietoja tällaisesta tuotto- tai arvonkehityksestä. Aiemman tuotto- tai arvonkehityksen perusteella ei voida muodostaa luotettavia oletuksia tulevasta tuotto- tai arvonkehityksestä.

Uusi Verkkokurssi!

Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin​

Uusi verkkokurssimme on vielä ennakkomyynnissä!

Kurssilla käsitellään syvällisesti teknistä analyysia, indikaattoreita, työkaluja sekä miten teknistä analyysia voidaan hyödyntää tehokkaasti omissa analyysimenetelmissä.

Kurssi on ennakkomyynnissä -30% alennuksessa koodilla ”MTAEM30”. Jos kyseinen kurssi ja aihe kiinnostaa, ja haluaisit päästä opiskelemaan aihetta lisää, kannattaa ennakotilaajan etu hyödyntää pikimmiten!

Pääset lukemaan lisää kurssista ja sen sisällöstä alla olevasta painikkeesta!

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!