Markkinakatsaus Viikko 27

Tässä artikkelissa käsittelemme kuluneen viikon tapahtumia markkinoilla teknisen analyysin näkökulmasta.

S&P 500

Viikko avautui S&P500 indeksissä hintaan 5471,08$ ja sulkeutui hintaan 5567,20$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan +1,76%.

Edellisellä viikolla markkinat jatkoivat vahvaa liikettä ylöspäin, ja S&P500 indeksissä nähtiin myös selkeästi uudet ATH-lukemat. Edellisellä viikolla USA:n markkinat olivat auki vain neljänä päivänä. Torstaina USA:n pörssi oli kiinni.

Graafia tarkastellessa kaikki pörssipäivät olivat hyvin vahvoja nousupäiviä, eikä laskupäiviä viikolla nähty. Maanantaina päiväkynttilälle piirtyi myös vahva ostopaineesta kertova häntä kynttilän alapuolelle. Myös potentiaalisena vastustasona toiminut 5000$-5020$ hintataso päästiin rikkomaan ylöspäin, mikä asettaa markkinan teknistä kuvaa vahvemmaksi.

Hinta pysyttelee edelleen kaikkien graafilla näkyvien liukuvien keskiarvojen yläpuolella, ja nämä liukuvat keskiarvot ovat edelleen selkeässä noususuunnassa. Markkinan tekninen kuva on siis edelleen hyvin vahva. Edellisten viikkojen aikana tehdyt pohjat hinnassa ~5445$ voivat toimia myös potentiaalisena tukialueena, jos markkinalla nähdään laskua.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

NASDAQ

Viikko avautui NASDAQ indeksissä hintaan 19720,11$ ja sulkeutui hintaan 20391,97$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan +3,41%.

Edellisellä viikolla myös NASDAQ indeksi jatkoi vahvaa liikettä ylöspäin, ja indeksissä nähtiin myös selkeästi uudet ATH-lukemat.

Graafia tarkastellessa kaikki pörssipäivät olivat hyvin vahvoja nousupäiviä, eikä laskupäiviä viikolla nähty. Maanantaina päiväkynttilälle piirtyi myös vahva ostopaineesta kertova häntä kynttilän alapuolelle samaan tapaan, kuin S&P500 indeksin puolella. Myös potentiaalisena vastustasona toiminut 20000$ hintataso päästiin rikkomaan ylöspäin, mikä asettaa markkinan teknistä kuvaa vahvemmaksi.

Hinta pysyttelee edelleen kaikkien graafilla näkyvien liukuvien keskiarvojen yläpuolella, ja nämä liukuvat keskiarvot ovat edelleen selkeässä noususuunnassa. Markkinan tekninen kuva on siis edelleen hyvin vahva. Edellisten viikkojen aikana tehty pohja hinnassa ~19470$ voi toimia myös potentiaalisena tukialueena, jos markkinalla nähdään laskua. EMA25 on myös kirjoitushetkellä lähellä tätä tasoa.

Graafeilla näkyvät liukuvat keskiarvot:

  • Keltainen: EMA25
  • Sininen: SMA50
  • Punainen: SMA200

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Tärkeä huomautus

Tämä tiedote ei ole sijoitusneuvontaa eikä sijoitus- tai sijoitusstrategiasuositus vaan mainos. Täydelliset tiedot arvopapereista, erityisesti sijoituksen rakenteesta ja siihen liittyvistä riskeistä, on kuvattu ohjelmaesitteessä ja sen mahdollisissa liitteissä sekä lopullisissa ehdoissa.

Mahdollisten sijoittajien tulisi lukea nämä asiakirjat ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Kyseiset asiakirjat ja avaintietoasiakirja on julkaistu liikkeeseenlaskijan (Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Saksa) verkkosivuilla osoitteessa prospectus.vontobel.com ja ne ovat saatavilla maksutta liikkeeseenlaskijalta. Esitteen hyväksymistä ei pidä ymmärtää arvopapereiden hyväksymiseksi. Arvopaperit ovat tuotteita, jotka eivät ole yksinkertaisia ja joita saattaa olla vaikea ymmärtää. Tiedoissa viitataan simuloidun aiemman tuotto- tai arvonkehityksen numerotietoihin tai ne sisältävät numerotietoja tällaisesta tuotto- tai arvonkehityksestä. Aiemman tuotto- tai arvonkehityksen perusteella ei voida muodostaa luotettavia oletuksia tulevasta tuotto- tai arvonkehityksestä.

Uusi Verkkokurssi!

Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin​

Uusi verkkokurssimme on vielä ennakkomyynnissä!

Kurssilla käsitellään syvällisesti teknistä analyysia, indikaattoreita, työkaluja sekä miten teknistä analyysia voidaan hyödyntää tehokkaasti omissa analyysimenetelmissä.

Kurssi on ennakkomyynnissä -30% alennuksessa koodilla ”MTAEM30”. Jos kyseinen kurssi ja aihe kiinnostaa, ja haluaisit päästä opiskelemaan aihetta lisää, kannattaa ennakotilaajan etu hyödyntää pikimmiten!

Pääset lukemaan lisää kurssista ja sen sisällöstä alla olevasta painikkeesta!

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!