Trading 101 – Treidaamisen Perusteet

Haluaisitko oppia lisää treidaamisesta? Nyt sinulla on mahtava mahdollisuus siihen!

Trading 101 – Treidaamisen Perusteet

Treidaushuoneen tavoitteena on lisätä treidaamisen tunnettavuutta Suomessa ja halusimme luoda jotain uutta ja mielenkiintoista aiheen ympärille. Tästä syntyi idea kattavasta oppaasta treidaamiseen liittyen ja kasasimmekin yhteen todella laajan ja kattavan verkkokurssin aiheesta!

Kurssilla perehdytään treidaamisen perusteisiin ja käydään läpi eri aiheita sekä kokonaisuuksia, jotka liittyvät treidaamiseen. Kurssi on luotu erityisesti aloittelijoita ajatellen ja sisältö pyritty luomaan mahdollisimman helpoksi ymmärtää. Aikasempaa osaamista tai kokemusta aiheesta ei siis tarvitse olla. Vaikka kurssi on luotu aloittelijoita ja aiheesta kiinnostuneita ajatellen, kurssilla käydään myös läpi hieman haastavampia osa-alueita, jotka ovat todella tärkeässä osassa treidaamisessa.

Sisältö on verkkokurssimuodossa, koska uskomme, että tällöin aiheen opiskelu on mielekkäämpää ja todennäköisesti helpompaa, kuin lukea monta sataa sivua pitkää kirjaa. Nykyaikainen ja digitaalinen verkkokurssi mahdollistaa myös paremmin oman osaamisen testaamisen tehtävien kautta nopeuttaen treidaamiseen liittyvää oppimisprosessia.

 

Kurssin sisältö

Kurssi on jaettu 14 suurempaan osa-alueeseen, joista jokainen sisältää omia alaosioitaan. Kurssilla on kaiken kaikkiaan lähes 100 eri oppituntia huomioiden suurempien kokonaisuuksien alaosiot. Kurssi lähtee liikkeelle treidaamisen perusasioista, jonka jälkeen kurssilla mennään kohti haastavempia kokonaisuuksia. Kurssilla on myös tehtäviä, joiden avulla voit edistää oppimaasi sekä testata omaa osaamistasi. Kurssin suorittamisessa ei myöskään ole aikarajoitusta, eli voit opiskella täysin omaan tahtiisi.

 

Tukifoorumi

Kurssi sisältää myös oman, eksulsiivisen tukifoorumin. Tukifoorumilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä kurssin aiheisiin liittyen, jos jokin asia jää kurssilla mietityttämään. Vastaukset kysymyksiin antaa kokenut treidaaja, jolla on kokemusta treidaamisesta +7 vuotta. Tukifoorumi mahdollistaa myös verkostoitumisen muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa.

 

Hyödynnä ennakotilaajan etu

Kurssi on juuri lanseerattu ja ennakomyynti on juuri nyt käynnissä! Ennakotilaajan etuna saat kurssin -33% alennuksella, joten jos aihe kiinnostaa ja haluaisit päästä kurssille mukaan, nyt on loistava tilausuus hankkia kurssi alennettuun hintaan! Kurssimateriaali aukeaa kaikille osallistujille samaan aikaan 13.11.

 

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluaisit päästä oppimaan lisää, hyppää kurssille mukaan!

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!