Markkinakatsaus Viikko 44

Tässä artikkelissa tarkastelemme kuluneen viikon tapahtumia markkinoilla teknisen analyysin näkökulmasta.

S&P 500

Viikko avautui S&P500 futuureissa hintaan 4148,00$ ja sulkeutui hintaan 4376,00$. Viikon aikana nähtiin suurta nousua edellisten viikkojen markkinalaskujen jälkeen, kaikkiaan 5,02%.

Teknisestä näkökulmasta tilanne näyttää taas kokonaiskuvassa paremmalta, koska hinta pääsi kipuamaan päiväkynttilöillä SMA200 sekä EMA25 yläpuolelle kuluneen viikon aikana. SMA50 antoi kuitenkin perjantaina selkeää vastusta hinnan nousulle.

RSI-indikaattori on myös noussut selkästi ylöspäin, eikä markkina näytä olevan enää niin pahasti ylimyydyssä tilassa, kuin viikko sitten.

Ylläoleva graafi (päiväkynttilät) näyttää tarkemmin kuluneen viikon noususta markkinoilla. Perjantain kynttilä näyttää kuitenkin hieman myyntipainetta, joka voi indikoida mahdollisesti korjausliikkeestä alaspäin. Tällä tasolla on myös SMA50, joka vielä toimii vastustasona. Graafilla on myös punaisella merkitty alue hieman SMA50 yläpuolella, joka voi toimia potentiaalisena vastustasona.

Ylläoleva graafi on 12h kynttilöillä, ja näkyvissä on sama punaisella merkitty alue. Tämän ylälaidassa on myös SMA200, joka voi toimia potentiaalisena vastustasona.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long S&P500

Short S&P500

NASDAQ

Viikko avautui NASDAQ futuureissa hintaan 14336,00$ ja sulkeutui hintaan 15178,75$. Viikon aikana nähtiin suurta nousua edellisten viikkojen markkinalaskujen jälkeen, kaikkiaan 6,53%.

Teknisestä näkökulmasta tilanne näyttää myös kokonaiskuvassa paremmalta, koska hinta pääsi kipuamaan päiväkynttilöillä SMA50 sekä EMA25 yläpuolelle kuluneen viikon aikana. SMA200 tasoa ei rikottu ollenkaan, kuten S&P 500 futuureissa.

RSI-indikaattori on myös noussut selkästi ylöspäin, eikä se ole niin lähellä ylimyytyä tilaa.

Ylläoleva graafi on 12h kynttilöillä. Näkyvissä on myös selkeä vastustaso, joka voi toimia vastuksena hinnan nousulle. Hinta on myös SMA200 tasolla, joka voi indikoida potentiaalisesta korjausliikkeestä alaspäin, jos sitä ei selkeästi rikota ylöspäin. Perjantain kynttilä näyttää myös pienestä myyntipaineesta.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Long NASDAQ

Short NASDAQ

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!