Treidaustapahtuma Helsingissä

Järjestämme treidaamiseen ja sijoittamiseen liittyvän tapahtuman yhteistyökumppanimme Vontobelin kanssa.

Tapahtuma sijoittajille ja treidaajille

Järjestämme maaliskuussa 6.3.2024 kello 17-21 treidaajille ja sijoittajille suunnatun live-tapahtuman Helsingissä yhteistyökumppanimme Vontobelin kanssa.

Tapahtumassa pääset kuulemaan esityksiä, verkostoitumaan ja keskustelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Tapahtuma toimii loistavana kanavana verkostoitumiseen sekä samalla voit saada uusia näkemyksiä sijoittamiseen, treidaamiseen ja yleisesti markkinoihin ja talouteen. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla syömis- ja juomistarjoilua.

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Paikkoja tapahtumaan on rajoitettu määrä, joten ilmoittautuminen tapahtumaan kannattaa tehdä ajoissa, kuitenkin viimeistään 5.3.2024 mennessä. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä todennäköisemmin varmistat oman paikkasi tapahtumaan. Kun paikat tapahtumaan ovat täynnä, ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti. Ilmoittautuminen tapahtumaan on henkilökohtainen. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen ennakkoon.

Pääset lukemaan tarkemmat tiedot tapahtumasta ja esiintyjistä alla olevasta painikkeesta. Samaisen sivun kautta pääset myös ilmoittautumaan tapahtumaan.

Toivottavasti näemme tapahtumassa!

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!