FED Piti Ohjauskoron Ennallaan

Yhdysvaltain keskuspankki FED piti ohjauskoron ennallaan.

Markkinat vahvassa nousussa

Yhdysvaltain keskuspankki FED ilmoitti keskiviikkona 20.3.2024 pitävänsä ohjauskoron ennallaan. FED piti ohjauskoron odotetusti ennallaan, eli 5,25-5,50% välissä. Edellisen kerran korkoja nostettiin heinäkuussa 2023.

Viimeisimmän koron noston jälkeen inflaatiota on selkeästi saatu hallintaan, mutta tiedotteessaan FED ilmaisee, että inflaatio on edelleen korkealla. Muun muassa tämän vuoksi korkoja ei vielä laskettu tässä hetkessä, vaan inflaation halutaan vielä laskevan nykyisistä tasoista.

Korkotason uskotaan laskevan vielä tämän vuoden aikana, mutta tähän vaikuttaa suuresti myös tuleva talousdata sekä inflaatiolukemat. Jos tuleva talousdata on heikkoa, voi FED päättää pitää korkoja pidempään nykyisellä tasolla.

Korkopäätöksen jälkeen markkinat ottivat vahvaa liikettä ylöspäin ja esimerkiksi S&P500 indeksi teki uudet kaikkien aikojen huiput.

 

S&P500 ja NASDAQ indekseissä nähtiin nousua:

S&P500

NASDAQ

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!