Markkinakatsaus Viikko 25

Tässä artikkelissa käsittelemme kuluneen viikon tapahtumia markkinoilla teknisen analyysin näkökulmasta.

S&P 500

Viikko avautui S&P500 indeksissä hintaan 5431,11$ ja sulkeutui hintaan 5464,61$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan +0,62%.

Edellisellä viikolla markkinat jatkoivat liikettä ylöspäin, ja S&P500 indeksissä nähtiin taas uudet ATH-lukemat.

S&P500 indeksi on toistaiseksi jatkanut koko kesäkuun liikettä ylöspäin, eikä kesäkuun aikana ole nähty suurempia korjausliikkeitä alaspäin. Laskupäiviäkin on vain tähän asti ollut vain muutamia.

Edellisellä viikolla indeksissä noustiin alkuviikosta vahvasti ylöspäin, mutta loppuviikosta, torstaina ja perjantaina, nähtiin hieman liikettä alaspäin. Hinta kävi viikolla hieman 5500$ yläpuolella, josta markkina kääntyi pieneen laskuun. 5500$ taso voi toimia mahdollisena psykologisena vastustasona, ja josta markkina myös otti liikettä alaspäin.

Teknisesti katsottuna indeksi näyttää kuitenkin hyvin vahvalle, eikä tekninen kuva ole juuri muuttunut edelliseen markkinakatsaukseen verrattuna. Hinta on kaikkien graafilla näkyvien liukuvien keskiarvojen yläpuolella sekä nämä ovat myös selkeässä noususuunnassa.

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

NASDAQ

Viikko avautui NASDAQ indeksissä hintaan 19681,86$ ja sulkeutui hintaan 19700,43$. Viikon aikana markkinoilla nähtiin nousua, kaikkiaan +0,094%.

NASDAQ:n puolella nähtiin edellisellä pientä nousua, ja hinta kävi myös uusissa ATH-lukemissa. Indeksi alkaa lähenemään 20 000$ tasoa, joka voi toimia myös psykologisena vastusalueena.

NASDAQ indeksi on toistaiseksi jatkanut koko kesäkuun liikettä ylöspäin, eikä kesäkuun aikana ole nähty suurempia korjausliikkeitä alaspäin.

Edellisellä viikolla NASDAQ:ssa alkuviikko oli hyvin vahva, mutta loppuviikosta laskua nähtiin voimakkaammin verrattuna S&P500 indeksiin. Yksi vaikuttava tekijä oli muun muassa usean teknologiayhtiön vahva lasku loppuviikosta, jotka näkyivät siten myös NASDAQ:n puolella vahvemmin.

Teknisesti katsottuna indeksi näyttää kuitenkin hyvin vahvalle, eikä tekninen kuva ole juuri muuttunut edelliseen markkinakatsaukseen verrattuna. Hinta on kaikkien graafilla näkyvien liukuvien keskiarvojen yläpuolella sekä nämä ovat myös selkeässä noususuunnassa.

Graafeilla näkyvät liukuvat keskiarvot:

  • Keltainen: EMA25
  • Sininen: SMA50
  • Punainen: SMA200

Hyödynnä markkinaliikkeitä molempiin suuntiin:

Tärkeä huomautus

Tämä tiedote ei ole sijoitusneuvontaa eikä sijoitus- tai sijoitusstrategiasuositus vaan mainos. Täydelliset tiedot arvopapereista, erityisesti sijoituksen rakenteesta ja siihen liittyvistä riskeistä, on kuvattu ohjelmaesitteessä ja sen mahdollisissa liitteissä sekä lopullisissa ehdoissa.

Mahdollisten sijoittajien tulisi lukea nämä asiakirjat ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Kyseiset asiakirjat ja avaintietoasiakirja on julkaistu liikkeeseenlaskijan (Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Saksa) verkkosivuilla osoitteessa prospectus.vontobel.com ja ne ovat saatavilla maksutta liikkeeseenlaskijalta. Esitteen hyväksymistä ei pidä ymmärtää arvopapereiden hyväksymiseksi. Arvopaperit ovat tuotteita, jotka eivät ole yksinkertaisia ja joita saattaa olla vaikea ymmärtää. Tiedoissa viitataan simuloidun aiemman tuotto- tai arvonkehityksen numerotietoihin tai ne sisältävät numerotietoja tällaisesta tuotto- tai arvonkehityksestä. Aiemman tuotto- tai arvonkehityksen perusteella ei voida muodostaa luotettavia oletuksia tulevasta tuotto- tai arvonkehityksestä.

Uusi Verkkokurssi!

Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin​

Julkaisimme ennakkomyyntiin juuri uuden verkkokurssin liittyen treidaamiseen sekä erityisesti ammattimaiseen ja kehittyneeseen tekniseen analyysiin!

Kurssilla käsitellään syvällisesti teknistä analyysia, indikaattoreita, työkaluja sekä miten teknistä analyysia voidaan hyödyntää tehokkaasti omissa analyysimenetelmissä.

Kurssi on nyt ennakkomyynnissä -30% alennuksella koodilla ”MTAEM30”. Jos kyseinen kurssi ja aihe kiinnostaa, ja haluaisit päästä opiskelemaan aihetta lisää, kannattaa ennakotilaajan etu hyödyntää pikimmiten!

Pääset lukemaan lisää kurssista ja sen sisällöstä alla olevasta painikkeesta!

Opas treidaamiseen tarvittavista välineistä

Lataa Ilmainen Opas!

Lue Lisää

Yhteisö

Kurssit

Yritys

Perustaja

Yhteistyöt

Seuraa Sosiaalisessa Mediassa

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. Live Trade Room Disclosure: This presentation is for educational purposes only and the opinions expressed are those of the presenter only. All trades presented should be considered hypothetical and should not be expected to be replicated in a live trading account. Please see full disclaimer here.

Ennakkomyynti -30%!

Uusi verkkokurssimme ”Mastering Technical Analysis – Ammattilaisen Työkalut Markkinoiden Analysointiin” on nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu kurssiin ja hyödynnä alennuskoodi ”MTAEM30” alla olevasta painikkeesta!